I kveld spiller Markus og Martin... Nei! Ikke dem du tenker på!

Ungdomsgruppe som har tak på det. Zosia Neckar, vokal og Kevin Olsen Vadsten, bass.

Ungdomsgruppe som har tak på det. Zosia Neckar, vokal og Kevin Olsen Vadsten, bass. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I kveld spiller Markus og Martinusene i Bassgarasjen. Nei da, det er ikke originale Markus og Martinus. Det er band fra MUA.

DEL

Lærerne Erik Anti og Remi Fagereng har nemlig kost seg med å lage morsomme bandnavn, som Rakel og Rabbagastene, Markus og Martinusene, Oda og Odelsguttene, Zosia og Zosekoppene, Victor's Secret og Solveig og Sølvguttene når musikklinjeelevene på Ringerike videregående inviterer til sin store bandkonsert i Bassgarasjen i kveld.

Mange aktører

I tillegg får du høre Vegar og hans trio, Marens orkester og Thomas og Tøffingene. Lærerne har også flere oppgaver i samspill med elever fra alle klassetrinn.

Kveldens konferansier blir Sebastian Simensen fra 3 MUA, som hadde samme jobb sammen med Erik Anti på jubileumskonserten. Nytt denne gangen er åpningsnummeret. For første gang på en bandkonsert starter det med hele skolekoret og stykket «Merano».

Kor: MUAs skolekor.

Kor: MUAs skolekor. Foto:


Samspill

I «Den STORE bandkonserten» spiller alle gruppene linja har i faget samspill. Det er tre grupper per klasse. Faglig ansvarlig for innholdet i konserten er lærerne i samspill. I tillegg til samspillsgruppene blir det band satt sammen på tvers av klassene. Det har vært audition, hvor antall påmeldte viste at det er stor interesse for denne konserten og alle synes det er stor stas å stå på scenen!

Det loves for øvrig, at første avdeling av konserten kommer til å bli avsluttet med et skikkelig smell.

Bizzy billetter

Nytt av året er et samarbeid med utviklingsavdelingen i Buskerud fylkeskommune og Ringerike kultursenter ved Tage Hybertsen om en eventapp som heter Bizzy.

Ungdom (mellom 13 og 21 år) som laster ned appen, får rimeligere billetter på arrangementer. Første arrangement med i Bizzy er nettopp bandkonserten 9. mai.

Telefon 4744 0000 Epost tips@ringblad.no Tipsskjema SMS/MMS RBTIPSET til 2005 (1,-)


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.