Tidligere biblioteksjef på Jevnaker Bibliotek, er ute med ny bok. I fjor ga Landmark ut boken "Vårløsning" .

Boken foregikk i en oppdiktet bygd ved navn Svaldal. Den handlet om en ung jente, Marie, som flyttet fra storbyen og til bygda Svaldal. Etter hvert oppdaget Marie at hun hadde overtatt både jobb og leilighet etter en jente som forsvant. Boken kan karakteriseres som en moderne bygderoman med anstrøk av krim og kjærlighet.

Ny bok

Den nye boken, "Lystløgneren", er en uavhengig fortsettelse av boken "Vårløsning". Også her er handlingen lagt til bygda Svaldal. Marie er hovedperson sammen med lensmannskontorets førstebetjent Hallgrim. De to har innledet et kjærlighetsforhold. På lensmannskontoret får Hallgrim et tips om mistenkelige aktiviteter i Vestfjellet på nattestid. Tipseren er den kjente lystløgneren, Eva Styrbakk. Er hun til å stole på?

Du må lese boka hvis du vil vite mer.

LES OGSÅ: Biblioteksjefen bokdebuterer

Det er nå cirka åtte måneder siden Randi Landmark sluttet i jobben som biblioteksjef.

- Det er litt rart å ikke ha en fast, lønnet jobb å gå til, sier Landmark.

- Men jeg angrer absolutt ikke på avgjørelsen. Det å bli antatt av et forlag og få utgitt bøker har vært en lærerik prosess for meg. Forlaget har hjulpet meg og jeg har hatt forskjellige konsulenter til hver bok. Jeg blir så "inne" i skriveprosessen. Alt ligger fremfor meg og etter den første boken var jeg så spent på hvordan det gikk med folkene i Svaldal at jeg måtte skrive mer.

Nå jobber Landmark med flere prosjekter.

- Jeg vet ikke om det kommer en ny bok om Svaldal og folkene der, det vil tiden vise. Jeg har flere prosjekter på gang, sier Randi Landmark som håper at folk leser bøkene hennes.