Inviterer til gratis kino

Kommunepsykolog Cecilie Skupinska Løvset håper mange kommer for å se filmen "Innsiden ut". I handa holder hun figurene som symboliserer de ulike følelsene.

Kommunepsykolog Cecilie Skupinska Løvset håper mange kommer for å se filmen "Innsiden ut". I handa holder hun figurene som symboliserer de ulike følelsene. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag vises kinoforestillingen "Innsiden ut" på Samfunnshuset på Jevnaker. Etterpå blir det workshop om følelser.

DEL

Arrangementet er et ledd i at det er verdensdagen for psykisk helse den 10. oktober.

I "Innsiden ut" blir vi kjent med 11 år gamle Riley som flytter til en ny by og blir nærmere kjent med følelsene, sorg, glede, avsky, frykt og sinne. Den forklarer hva som foregår inne i hodene på folk.

– Filmen er en gavepakke til oss som jobber med barn og unge i forhold til å forklare følelsesaspektet og hvordan minner oppstår. Det er en god film som forklarer ting på en bra måte, forklarer kommunepsykolog Cecilie Skupinsksa Løvset.

Hun forteller at de ønsket å gjøre noe litt utradisjonelt i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse.

– Dette er en familiefilm, og vi håper det vil komme folk og se den nå i høstferien. Dessuten ønsker vi å ha en lav terskel for at folk som har behov for å prate kan ta kontakt med oss. Det håper vi dette kan være med på å bidra til, legger hun til.

Det blir også en helt frivillig workshop om følelser og forståelse av følelser etterpå, hvor det blant annet blir snakket om hvordan følelser oppstår og hvordan de kan håndteres.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags