Gå til sidens hovedinnhold

Denne dagen kan du gå på Hønefoss kino helt gratis

Artikkelen er over 3 år gammel

Det bys på 26.000 gratisbilletter over det ganske land tirsdag 15. mai. Også på Hønefoss kino.

Den rause giver er Egmont, som fyller 140 år og vil feire sammen med sitt kinopublikum i alle Nordisk Film Kinos kinoer denne dagen.

– Vi er glade for at vi er med på dette, sier Katrine Wang på Hønefoss kino.

– Dette tror jeg også vil være til glede og gavn for alle i vårt distrikt. Men de må skynde seg for å sikre seg billetter. De blir lagt ut tirsdag 8. mai, og det deles bare ut to billetter per person. Og man kan bestille på nettet.

Gratisbillettene

– Gratisbillettene gjelder alle filmer som starter i tidsrommet 15.30 til 19.30, så det vil være mange forskjellige titler å velge mellom, alt fra komedier og barnefilm til drama og action, sier Wang.

 

Blant filmene som vises er Deadpool 2, som er i sjangeren eventyr/komedie, Den utrolige historien om den kjempestore Pæra, som er en animasjonsfilm for barn fra seks år og oppover, I feel pretty, som er en komedie, Isle of dogs, som er en animasjonsfilm i sjangeren eventyr og komedie for barn fra ni år og oppover, samt Ordets makt, en dramakomedie med Daniel Auteuil i hovedrollen.

Stort mediekonsern

Egmont er et av Nordens største mediekonsern og står blant annet bak TV 2 og Nordisk Film som lager film i Oscar-klasse og som driver kinoer i Norge og Danmark. Egmont gir også ut bøker og magasiner, for eksempel Hjemmet, Vi Menn og Donald Duck & Co.

Egmont er en stiftelse, der overskuddet går til å utvikle medier, og der 120 millioner årlig deles ut til norske og danse barn og unge som har det vanskelig. Egmont har også prosjekter i Norge sammen med Kronprinsparets fond, Norske Kvinners Sanitetsforening, Senter ofr Krisepsykologi og SOS-barnebyer Norge.

Kommentarer til denne saken