«Rosemari» har bare en liten pause

Ruby Dagnall fra Nesodden som Rosemari (t.h.), Tuva Novotny som journalist og Laila Goody som redaksjonssjef i den lokale radiokanalen.

Ruby Dagnall fra Nesodden som Rosemari (t.h.), Tuva Novotny som journalist og Laila Goody som redaksjonssjef i den lokale radiokanalen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Sara Johnsens film «Rosemari» er sett av drøyt 1.000 på Hønefoss kino. Nå har filmen en liten pause, men den kommer tilbake.

DEL

– Vi har så mange filmer på programmet nå at vi måtte la den få et lite hvileskjær, sier Jannik Wahlberg i Nordisk Film.

– Det betyr ikke at den er borte for godt. Etterspørselen og interessen for den har vært svært stor i Hønefoss, og vi er sikre på at det er mange som ennå ikke har fått filmen med seg. Og det bør de, sier hun.

– Det er sjelden at en slik type kvalitetsfilm går så godt i Norge. Den er sett av godt over 20 000 på landsbasis, noe som er svært bra for denne filmkategorien. Og selvsagt er den sett av svært mange i Hønefoss, der innspillingen fant sted med mange lokale statister, sier Wahlberg.

Filmen om Rørende, hjertevarm og inderlig fortalt

Rørende, hjertevarm og inderlig fortalt

Rørende, hjertevarm og inderlig fortalt Premiere på filmen «Rosemari»

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags