Gå til sidens hovedinnhold

Kulturdag på Nordby gård

Artikkelen er over 4 år gammel

– Næring og kultur hånd i hånd, sier Børge Myhre bestemt.

Men dagen som skal arrangeres blir helt klart næring og kultur hånd i hånd. For det ene drar det andre med seg.

– Eierne av gården, Mari og Bjørge på Nordby, har klart å bygge opp en barnehage ved siden av gårdsdrifta. I tillegg ønsker de å utvikle gårdsdrifta videre og der er nok Hadeland andelslandbruk viktig. Kulturdagen presenterer en sammenslutning av lokale  matprodusenter, og dette arrangementet blir derfor også en del av lokal næringsutvikling, sier en av ildsjelene i Randsfjord kulturscene, Børge Myhre.

Lørdag 3. september bør du dermed innfinne deg på Nordby gård. Her blir det nemlig konsert, utstilling med lokale kunstnere, og stand med Hadeland Andelslandbruk. Det blir dessuten kafé og masse aktiviteter for ungene.

Visegruppa Frakk og Lighter skal underholde med et variert utvalg viser. Smykkedesigner Elin Pauline Myhre fokuserer på bærekraftige produkter gjennom redesign og gjenbruk, og vil stille ut sitt design på kulturdagen.

I tillegg blir det kunstfotoutstilling med Tore Pettersen, som skal briljere med gatefoto, portretter og landskapsfotografi.

– Dette handler også om arbeidsplasser, gårdsutvikling og bygdeutvikling på Jevnaker, og det er klart at det trengs jo, sier Myhre.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.