Studioet drives av låtskriver Aud Wilhelmsen og musikkprodusent og komponist Daniel Drumm. Deres adventskalender finner du på YouTube.

– Fjorårets utgave finner du på Soundcloud, men siden vi ønsket å inkludere noen videoer ble YouTube plattformen i år, forteller Aud Wilhelmsen daglig leder i Gamlehuset musikkstudio i en epost til Ringerikes Blad.

– Den første luka er vår egen versjon av «Stjernesludd», og vår første video. Selve innspillingen ble gjort til fjorårets kalender, men videoen sparte vi til i år.

– I «Stjernesludd» får du et lite vindu inn til studioet i skogen og innspillingen av låten, og i «This is Christmas to me» er du med oss midt i julehjertet av Hønefoss på Showkorets siste øvelse før jul, som ble avsluttet med en spontan konsert foran juletreet på torget til applaus fra hjørnebalkongen.

HØR SELV:

– Vi har hatt masse spennende besøk i studioet i år, og kalenderen er full av originalmusikk og coverlåter i mange sjangere; pop, rock, elektronisk musikk og danseband for å nevne noen, og selvfølgelig både kjente og helt nye julesanger.

– Med noen få unntak står Daniel Drumm bak alle instrumentene, og viser seg som en allsidig musiker og produsent, sier Aud Wilhelmsen.