Skatten på Sjørøverøya: – Kulturskolen gjør det igjen

PÅ SCENEN: Joe Silver (Emma Selte Sande), Gilly (Elin Lundsholdt), Emma (Marie Eriksen)

PÅ SCENEN: Joe Silver (Emma Selte Sande), Gilly (Elin Lundsholdt), Emma (Marie Eriksen) Foto:

Av

En svært god og gjennomført premiere ble vist fram for et fullsatt Glassheim i Jevnaker.

DEL

InnsendtJevnaker kulturskole gjør det igjen, og setter kulturskolen på kartet i Jevnaker!

Med teaterlærer Heidi Trettøy Simonsen i spissen, kunne elever fra miniteateret, barneteateret og ungdomsteateret stolt vise fram teaterstykket «Skatten på sjørøverøya» i helga.

Det gjorde de med en entusiasme og innlevelse som smittet og berørte oss alle.

Det var fantastisk og imponerende å se opptredener fra hver enkelt aktør, som utførte sine roller til punkt og prikke; i alt fra replikker, dans, sang og tilstedeværelse på scenen.

Det var en stor opplevelse å se gruppen fra de minste til de eldste som kunne utføre en så stor teaterforestilling sammen - hvor alle var inkludert og sveiset sammen gjennom hele forestillingen.

Dette fortjener i stor grad en større oppmerksomhet, slik at folket på Jevnaker og i nærområdet blir gjort oppmerksom på hva kulturskolen betyr for svært mange barn og unge på Jevnaker. Og hvordan kulturskolen løfter fram og former talenter blant barn og unge.

Gratulerer så mye til kulturskolen for en suveren og stor premiere. Og til alle teaterelever - for alt dere har lagt i av tid og arbeid: dere leverte en festforestilling av de sjeldne. Vi gleder oss stort til å se mer av dette!


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags