– Vi er godt i gang med forberedelsene til årets hønefossrevy, forsikrer Hege
Salgs- og markedsansvarlig i TBA, Hege K. Kjørstad.

 – Jonas Rønning, Marie Risan, Eivind Lien, Anne Sem-Jacobsen og Morten Grøtnes er i gang med skriving og øving, og sammen med Bror Andersen jobber de i disse dager med hva som skal vises i teltet denne sommeren.

Gledesspredere

Men noe er allerede klart:

– Revyen har fått tittelen «Gleden er på vår side!» og dette gjenspeiler hvordan vi føler det når den 18. revyen i rekken skal spilles i teltet ved Comfort Hotel Ringerike, forteller Kjørstad.

– Vi har hatt det helt fantastisk gøy i alle disse årene, og selv om det er mye som skal skje i forbindelse med Gledeshuset, har vi nå full fokus på å lage en topp revy i telt også denne sommeren.

LES OGSÅ: Endelig klart for Gledeshuset på Glatved (+)

7.000 billetter er solgt

Og håper samtidig at mange vil oppleve årets sommerlige høydepunkt:

– Vi har så langt lagt ut 41 forestillinger fra 26. mai til og med søndag 25. juni. Vi spiller to forestillinger onsdager, torsdager, fredager og lørdager, samt en eller to forestillinger søndagene i perioden.

– Over 7.000 billetter er forhåndssolgt, og det er gledelig å registrere at dette er flere forhåndssolgte billetter enn på samme tid i fjor. Men vi har masse ledige billetter igjen samt mange muligheter til å sette opp ekstraforestillinger, avslutter Kjørstad på vegne av en spent revygjeng.

Gullfiskhukommelse? Her kan du lese om fjorårets revy: