– Makan har dere ikke hørt her i byen!

Tony Furtado er i farta til Sørsida grill & BBQ.

Tony Furtado er i farta til Sørsida grill & BBQ. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Jonas Gythfeldt var ikke i tvil da han spurte Tony Furtado om å bruke soundtrack av låta hans til markedsføring av Sørsida grill & BBQ. Han måtte hit. Og nå kommer han.

DEL

– Makan har dere ikke hørt her i byen, sier Gythfeldt, som håper folk kommer selv om «det er en helt alminnelig torsdag».

Gythfeldt ble kjent med Furtado da Sørsida skulle åpne dørene, siden han ønsket å bruke 30 sekunder av en av låtene hans som «soundtrack» når det skulle lanseres ting på sosiale medier.

– Han var positiv til det, han, og vi pratet mye om felles interesser. Da jeg fikk vite at han skulle til Storbritannia, utforsket vi muligheten for en svipptur til Norge. Og slik ble det.

– Det er bare å glede seg!

Furtado er en musiker som representerer sjangeren amerikansk rootsmusikk. Så komplett at det knapt er noen som gjør det samme. Sier Gythfeldt.

Furtado har spilt med størrelser som Alison Krauss, Jerry Douglas, Tim O'Brien, Stuart Duncan og Mike Marshall. På steder som Telluride bluegrass festival, High Sierre music festival, Jazz Aspen og mye, mye mer.

Tony Furtado kommer til Hønefoss torsdag.

Tony Furtado kommer til Hønefoss torsdag. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken