Nå skal de danse mot våren

Det er jobbet hardt i danseklassene gjennom hele semesteret.

Det er jobbet hardt i danseklassene gjennom hele semesteret. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Musikalkollektivet slår på stortromma og mobiliserer alle gode krefter på Byscenen torsdag.

DEL

Nå skal de nemlig vise hva de har fått til på alle kursene som har gått i vinter. Det dreier seg om dans, sang og musikalaktører som har lomma full av smakebiter på innsatsen og resultatet.

Musikal Master-elevene har avsluttet produksjonen sin for i år (High School Musical), men det blir også besøk på scenen av gjesteartister herfra.

Danserne får fritt spillerom når det danses mot vår.

Danserne får fritt spillerom når det danses mot vår. Foto:

– Forestillingen egner seg for både store og små, sier en av Musikalkollektivets pedagoger, Therese Knoph Sulland.

Hun skryter blant annet av danseklassene, som i denne forestillingen får en arena for å vise fram det de jobber så hardt med på danseklassene gjennom hele semesteret. Og hun håper at mange i salen vil bli inspirert til å bli med på kurs og morsomme fritidsaktiviteter til høsten. Da settes også Musikalkollektivets versjon av «Oliver Twist» opp på Byscenen. Men før det skjer det enda mer.

Lets entertain you

25., 27. og 28. mai stiller nemlig proffe entertainere og dyktige talenter opp på Byscenen med «Let's entertain you». Det er andre gang de satser på dette konseptet, etter stor suksess i fjor.

– Dette er Musikalkollektivets årlige storsatsing der noen av våre mest hardtarbeidende talenter får jobbe sammen med profesjonelle musikalartister med nasjonale og internasjonale produksjoner bak seg. Alle fra Ringeriksregionen. I tillegg har vi invitert med oss tre gjestende profesjonelle musikalartister utenfor Ringerikes grenser som vi gleder oss til å vise fram, sier Therese Knoph Sulland.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.