Gå til sidens hovedinnhold

Amcar-entusiastene samlet seg i Hønefoss

Artikkelen er over 3 år gammel

I helgen samlet Amcar-entusiastene seg til sesongens første treff i Hønefoss.

Innsendt

Da er årets sommer offisielt i gang for oss motorentusiaster, da det denne helgen ble arrangert Vårmønstring i regi av Amcar Hønefoss.

Etter en stille morgen med lave temperaturer i distriktet virket det lenge som oppmøtet i år ville bli relativt lavt. Men når solen tittet fram så dukket det opp flere og flere grombiler fra nyåpnede garasjedører og andre lagringsplasser. 

Til slutt var vi til sammen 57 gromme biler innom på Norsk Samferdselssenter i Hønefoss.

 

Dette i tillegg til cirka 300 tilskuere gjorde dagen til en fin dag å være glad i krom og lakk og andre ting som en ikke trenger å være topptrent for drive med.

 

Det ble også premier for de tre fineste bilene som var til stede, dette var det publikum og bileiere selv som stemte fram og som mange ganger før så var det Roger Jacobsen med sin 55 modellChevrolet Bel Air fra Tyristrand som stakk av med den gjeveste prisen. De øvrige premiene gikk til Liv-Norun Østheim fra Brandbu med en nydelig hvit 78 modell Pontiac og Jostein Høyvik Fra Tyristrand med Et smykke av en 69 modell camaro.

 

Amcar Hønefoss ønsker også å rette en takk til staben på Samferdselsenteret som gjør en glimrende jobb for entusiastene av during i Hønefoss.

Kommentarer til denne saken