Gå til sidens hovedinnhold

«Heimebane 2» skal filme i Hole – og DU kan bli statist

Artikkelen er over 3 år gammel

TV-produksjonen av «Heimebane 2» etterlyser folk fra Hole og Ringerike som kan tenke seg å være statister til innspilling på Svendsrudmoen.

Thomas Svane Søndergaard, statistmedarbeider for «Heimebane 2», kan fortelle at innspillingen skal være i månedsskifte mai – juni.

– På Svendsrudmoen skal vi filme en viktig scene som en fotballkamp mellom Varg og et fiktivt lag, til den kommende sesongen. Innspillingen er satt til lørdag 2. juni og vil vare en hel dag.

Trenger 200 statister

– I den forbindelse leter vi etter rundt 200 personer, primært voksne menn og kvinner fra 25 år og oppover fra Hole og Ringerike som kunne tenke seg å stille som statister. Statistene skal spille supporterne til hjemmelaget, som forhåpentligvis blir lokale spillere. Vi ønsker helst at folk melder sin interesse som grupper, og gjerne så store som mulig, sier Thomas Svane Søndergaard.

– Vi håper mange har lyst til å smøre seg med solkrem og tålmodighet, ta med seg drikke og godt humør, og bidra til å skape en så god ramme rundt denne innspillingen som mulig, sier Søndegaard og avslører at Leiv Vidar stiller med pølser.

Prisbelønt

«Heimebane» er en norsk dramaserie som hadde premiere på NRK1 i mars 2018. Serien handler om Helena Mikkelsen, den første kvinnelige fotballtreneren i den norske eliteserien, for det fiktive laget Varg IL.

«Heimebane» vant fem priser under Gullruten 2018 og var i tillegg nominert til beste regi TV-drama.

– Alle interesserte kan kontakte oss på epost: statist.heimebane@gmail.com og husk å merke eposten med navnet ditt og «Statist Hønefoss». Bruk gjerne samme epostadresse om man har spørsmål rundt denne innspillingen, sier Søndegaard

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.