Det handler om StrettoLino som er inne i sitt 28. korår. De har gjort mengder med konserter og små musikaloppsettinger gjennom alle år. Flere av distriktets artister har trådd sine barnesko i Lino. Koret består for tiden av 25 sangglade gutter og jenter fra 1.–5. trinn.

StrettoGrosso startet fra høsten 2015 opp igjen som eget kor, etter å ha ligget i dvale noen år.

Koret er som Lino meget aktivt med mange konserter, arrangementer og kortur i løpet av året.

I år satser koret på studioinnspilling i Oslo, foruten flere konserter i distriktet. Koret består av 20 engasjerte og talentfulle jenter og gutter mellom 11- 15 år.

Begge korene dirigeres av Hilde Dahlen.

VoksenkoretAproposstartet opp som et «lite apropos» til barnekoret Strettolino i 1990. Apropos er inne i sitt 26. år og er aktive, engasjerte og dedikerte. Koret består av 25 menn og kvinner i sin beste alder. Dirigent er André Storeng.

Med på konserten er ogsåMusikalMix gruppenefra Hole kulturskole som til vanlig jobber med utdrag fra diverse musikaler.

I dette skoleåret står «Jungelboken» på plakaten, som settes opp på Kjellerberget med fire forestillinger i mai 2017. I skoleåret 2016–2017 går 39 musikalglade jenter og gutter fra 4.–10 trinn på kulturskolens MusikalMix tilbud med Hilde Dahlen som pedagog.

Men torsdag skal det handle om jul. Kjente, nære og nye, spennende julesanger. Som i fjor, og som året før. Gode tradisjoner vet Holekorene å ivareta.

LES OGSÅ: Julekonsert med DaCapo