Her stiller An Doan Nguyen ut sammen med Ingrid A. Tronstad, Pia Brix-Thomsen, Lis Petersen, Elenor Martinsen, Tom Erik Andersen, Guillermo Silva, Elisabeth Werp, Tina Tobiassen og Frank Brunner.

Det er Doan Ngyuen med nye oljemalerier som er hovedutstiller.

Lys og skygge

Om ham sier gallerist Elenor Martinsen: An Doan (f.1978, Phuc Long, Vietnam) har hatt mange separatutstillinger i Norge og internasjonalt, og har sin utdannelse fra bl.a. Bachelor Fine Art fra Wimbeldon School of Art og Kunsthistorie på Universitet i Bergen.
Maleriene er innenfor den foto-realistiske sjangeren. De er ofte svært detaljerte og strøkene kraftig utpenslet. Lys og skygge er nøye gjennomtenkt og brukes på en dramatisk og understekende måte. Motivkretsen veksler mellom "dobbelteksponerte" urbane miljøer, havlandskaper, innsjøer og industrielle landskaper.

Nært og urbant

Ofte er det hverdagslighet og gjerne med utgangspunkt i Nguyens nærmiljø; innsjøer fra oppveksten, urbane miljøer fra studietiden eller portretter av familie og venner, senere nå også inspirert av facebook og Twitter. Motivene gjengis ikke slavisk men bearbeides og improviseres slik at elementer som farge, lys, skygge og objekter endres. Elementer legges til eller trekkes fra. Ofte oppstår et drømmeaktig og nesten surrealistisk utrykk.

Samtidig viser galleriet utvalgte orginalbilder fra stallen, i tillegg til et stort utvalg grafikk.

Utstillingen har vært vist siden midten av februar, etter et avbrekk på Hole ArtCenter.