Gå til sidens hovedinnhold

Her jakter Padda på et froskekyss

Artikkelen er over 8 år gammel

Det ble plass til bittelitt romantikk i Rockefroskene. Men mest av alt var showet stappfullt av humor og tøff musikk.

Hele Glatved brygge dundret da de rundt 400 oppmøtte trampet i takt med de grønnes kjenningsmelodi, "We will frog you."

Ungene (og noen voksne også) kastet seg ut i luftgitarspilling med Pingla (Eivind Lien) som maestro. Pelvis (Bror Andersen) fikk mange med seg på å froskehoppe. Og det var nok mange som fniste litt da Padda (Marie Risan) ikke ville ta et nei for et nei fra frosken hun mente kunne bli hennes prins.

Voksenmusikk

Det var mange voksne på brygga også, og det er vanskelig å tro at noen av dem kjedet seg. Musikken var nemlig både velkjent og fengende. For å nevne noe, kom en egen norsk og froskete versjon av "Blue suede shoes," "We love rock'n roll" og "Månemannen." Sistnevnte var selvsagt omdøpt til "Froskemannen," som ble personifisert av dykkerkledde Pingla (Eivind Lien).

Et av høydepunktene for de voksne var nok likevel da Pelvis dro i gang sin egen versjon av Elvis' "Are you lonesome tonight." Midtveis la han til den legendariske latterkrampen, som Elvis nesten ikke klarte å stanse under en liveopptreden i 1969.

Bieber og talentshow

Men Rockefroskene er for ungene. Og de fikk virkelig sitt. De rampete rumpetrollene fikk dratt i gang "Frosketalenter" og Kvikk (Edda Djønne Dahl) serverte en heftig gitarsolo. Kvakk (Sebastian G. Andersen) smeltet nok noen pikehjerter som "Justin-Bieber-rumpetroll-kopi." - Bade, bade, bade ååå, sang han, i stedet for den virkelige Biebers "Baby,baby, baby."

Monica Sik Holm, den unge og dyktige musikalstjerna, hadde rollen som rumpetrollet Kvekk. Et smart trekk, ettersom hun igjen briljerer med en strålende sangstemme. Morsomt var det også å se henne i såpass lekende rolle.

I stekende sommersol ble det en fin opplevelse for hele familien på brygga torsdag!

Det er TBA, produsentene av revyen og Jailhouse Rock, som står bak Rockefroskene. Musikken har revybandet stått for, og den er spilt inn i studio i Oslo og Hønefoss.

Rockefroskene spilles fredag til og med søndag denne uken, og fra torsdag 26. til søndag 29. juli.