Fulle hus i Rjukan og på Gjøvik

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

"Musikk & Humor" ble en suksess også utenfor distriktet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

All Entertainments juleshow «Musikk & Humor» slo an. Med forestillinger på Byscenen i Hønefoss, Gjøvik og Rjukan, har ensemblet samlet fullsatte hus hvorenn de har presentert seg.

I Hønefoss parret med tilbudet om treretters middag i regi av Brasserie Fengselet servert på Comfort Ringerike Hotel, med derpåfølgende konsert med musikk og ablegøyer. I Rjukan på Gaustablikk med påfølgende julebord, og i Fjellhallen i Gjøvik til ren lyst og underholdning.

Med på laget har kapellmester Trond Lien og parhest Jørn Atle Støa hatt musikere som Einar Anthi og Per Hillestad, og sangerne Odd Rene Andersen, Marte Helleseter og Morten Grøtnes, som også har budt på nye vrier på parodier publikum har stiftet bekjentskap med før, og nyskapningen kunstner i kjortel som i førjulsstria var på Hønefoss-visitt for å handle julegaver til sine avkom, og selvsagt også for å skaffe tøy til ny kjortel.

Konseptet er en miks av det meste, en kloning mellom All Entertainments juleshow fra Sundvolden, noe inspirert fra «Jailhouse Rock», noen drypp fra den lokale revyscene, og en miks av kjente låter ispedd litt julemusikalsk stemning.

I Hønefoss sett av over 2000 publikummere i skikkelig partystemning, som lot til å kose seg skikkelig over Grøtvolds operasyngende juleinnkjøpsfigur og vokale prestasjoner fra scenen gjennom en rikholdig forestilling.

Julekonsertpublikummet i ringeriksområdet har dermed fått et nytt tilbud som trolig vil bli en tradisjon, kjenner vi produsentene av «Musikk og humor» rett.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags