Full sal for Doro

Spreke Doro hadde publikum i sin hule hånd på Glassheim.

Spreke Doro hadde publikum i sin hule hånd på Glassheim. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Det var en sprek 48-åring som fikk hele Glassheim til å koke.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Lørdagens konsert på Glassheim ble en dundrende suksess. Rockens dronning Doro Pesch sørget for at publikum fikk en opplevelse for livet.

Over 400 så på

The Untouchables Hard Rock Club kunne etter lørdagens konsert skilte med publikumssuksess på Glassheim. Folk kom i hopetall og mange kom tidlig for å sikre seg billettene som ikke var forhåndssolgt.

Til sammen ble det over 400 publikummere på Glassheim denne lørdagen.

Lokale band

Showet startet med det lokale bandet Infernal Gentlemen som var storfornøyd over at så mange hadde funnet veien til Glassheim såpass tidlig, de gikk på halv ni.

– Det var utrolig gøy, sa Jarle Byberg på trommer og la til at ingenting er som å spille for et så bra publikum.

Etter de lokale gutta inntok «Sharphead» fra Eidskog scenen og de var absolutt verdt å få med seg.

Langveisfarende

Stuart Jeffrey hadde reist helt fra Perth i Skottland for å høre sitt favorittband Doro. Han var også en av de heldige som etter en times venting i kulda fikk treffe bandet.

Det var flere enn skotten som hadde reist langt. Folk kom fra Trøndelag, Mosjøen, Italia og mange andre steder. Det er tydelig at rockeklubben valgte riktig band denne gangen.

Trangt ved scenen

Doro Pesch med band ga publikum alt de hadde ønsket seg og mer. Hun har vært i bransjen i 27 år og har fylt 48, men det kan man ikke se på den spreke damen.

Vaktene hadde sin fulle hyre med å presse publikum bort fra scenen. Det ble trangt der fremme. Når Doro i tillegg tok alle hun hadde mulighet til å rekke i hånden, så ble folk enda ivrigere.

Alt i alt var dette en topp konsert med et fantastisk sceneshow av alle deltakerne. Alle fikk det de kom for; god musikk og topp stemning.

Trommeslageren til Doro, Johnny Dee, vartet i tillegg opp med et eget soloshow til publikums store glede. Bandet spilte lenger enn det ble forventet, noe som gjorde publikummerne enda mer fornøyd.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags