Arrangerer fest for deg over 15 år med funksjonshemning

Fest: Hole ungdomsfrivilligsentral arrangerer fest for de over 15 år med en funksjonshemming på High fve på Kjellerberget.

Fest: Hole ungdomsfrivilligsentral arrangerer fest for de over 15 år med en funksjonshemming på High fve på Kjellerberget. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hole ungdomsfrivilligsentral (HUFS) arrangerer fest for alle i distriktet fra 15 år med en funksjonshemning. – Det blir super stemning, lover aktivitetsleder Eelkje Alkemade.

DEL

Hun står i spissen for festen, som arrangeres på fritidsklubben High five på Kjellerberget i Hole fredag 9. mars.

– Alle fra 15 år med en funksjonshemning som bor i Jevnaker, Ringerike og Hole er velkommen til å melde seg på. De som har behov for følge må ha med ledsager på festen. Bli med på en skikkelig fest, sier hun.

Fete premier

Alkemade lover super stemning med gratis inngang.

– På festen blir det blant annet DJ, loddtrekning med fete premier, disko, kino, karaoke, kiosk med matservering og gaming. Dette blir party hvor du kan møte nye venner, ha en super kveld og oppleve fritidstilbudet på klubben. Så om du har lyst til å være med på en kveld med skikkelig god stemning, bli med og meld deg på da vel.

Unikt

HUFS er Norges første frivilligsentral for barn og unge. De har ansvaret for frivillig arbeid gjort av unge, og frivillig arbeid rettet mot barn og unge.
Hole Ungdomsfrivilligsentral arrangerer bland annet fritidsklubb, aktivitetsuke på sommeren, lan og natt til 1 mai-arrangement.

– Vi håper å nå barn og ungdom og skape mestringsglede og styrke kontakten dem imellom, sier Alkemade.

Telefon 4744 0000 Epost tips@ringblad.no Tipsskjema SMS/MMS RBTIPSET til 2005 (1,-)

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags