Fridde for åpent revytelt

Elisabeth Slevikmoen fikk tøysepaven Jonas Rønning til å formidle frieriet hennes til en overrasket Rune Kristiansen.

Elisabeth Slevikmoen fikk tøysepaven Jonas Rønning til å formidle frieriet hennes til en overrasket Rune Kristiansen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Nå blir det endelig bryllup!

DEL

Elisabeth Slevikmoen og Rune Kristiansen har vært kjærester i 11 år, samboere i ni og forlovet i åtte. De har to gutter på to og fem år - men har ennå ikke klart å komme seg til alters.

Det bestemte Elisabeth seg for å gjøre noe med under årets siste revyforestilling lørdag.

Full jubel

På vegne av henne, foran et fullstappet revytelt, stilte tøysepaven Jonas Rønning spørsmålet: Er det ikke på tide å gifte seg snart?

Publikum brøt ut i full romantisk jubel, og ga rungende applaus.

- En får att for å værra treg, sa Rune Kristiansen etter å ha blitt forlovet på ny.

Han ble fullstendig overrumplet av samboerens påfunn. Elisabeth hadde riktignok spurt ham på forhånd hvordan han ville reagere om han fikk en skikkelig overraskelse på lørdag. Men siden den vordende brudgommen har bursdag i dag, søndag, var han sikker på at det hadde noe med bursdagsfeiringen å gjøre.

Velsignet av tøysepaven

Frieriet ble til alt overmål velsignet av tøysepaven, som fikk dem til å love at bryllupet måtte inngås før neste sommer.

Det har Elisabeth allerede sørget for. Datoen er satt til 7. juni 2014.

Mange på revy

Lørdagens revyforestilling var den 47. denne sommeren. Rause skuespillere ga alt de hadde, før de tok en velfortjent sommerferie.

Til sammen 17.000 tilskuere har fått med seg "Helt hekta." Fjorårets revy ble sett av i underkant av 18.000, mens rundt 19.000 så 2011-forestillingen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags