Forsterket froskerock

Bror Andersen, som Pervis, Marie Risan, som padda, og Eivind Lien, som Pingla, underholdt barn i alle aldre på Gladtvedt brygge i fjor. Nå blir det en ny runde med froskerock.

Bror Andersen, som Pervis, Marie Risan, som padda, og Eivind Lien, som Pingla, underholdt barn i alle aldre på Gladtvedt brygge i fjor. Nå blir det en ny runde med froskerock. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

De tre froskene Pelvis, Padda og Pingla har fått med seg tre nye rumpetroll på scenen i årets utgave av Rockefroskene

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

I fjor prøvde tre grønnkledde vanndyr seg på Glatved brygge med skikkelig froskerock. Nå kommer de forsterket tilbake. Rockefroskene skal nemlig bli sommerens store familieforestilling ved elva.

– Vi gleder oss, sier Bror Andersen, som selv inntar rollen som kule Pelvis, mens Marie Risan er Padda og Eivind Lien Pingla.

– I år har vi også med oss tre rumpetroll - Kvakk, Kvikk og Kvekk - som både kvekker og kvakker og som av og til ikke skjønner et kvekk selv om de er ganske kvikke til tider, sier Bror Andersen.

De tre spilles av Edda Djønne Dahl, som medvirket i Rockeulven på Nationaltheatret i Oslo denne sesongen, Brors sønn, Sebastian, og Monica Sik Holm.

Rammen er rock. For barn. Framført med selvskrevne tekster fra Brors hånd til rocka musikk ledet av Jørn Dahl.

– Nesten litt Jailhouse-rock for de yngste, mener opphavsmannen til fortellingen om de tre grønnkledde som holder til på og under brygga på Glatved.

Forestillingen har premiere 5. juli med fire forestillingeri uke 27, og fire forestillinger i uke 30. – Med mulighet for flere forestillinger i uke 31, sier Bror Andersen.

– Vi ble godt mottatt da vi hadde prøveforestillinger i fjor. Nå er forestillingen mye mer utviklet og det kommer til å skje mye gøy på brygga, sier Bror.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags