Gå til sidens hovedinnhold

Første ukesvinner i "Pimp Din Høne"

Artikkelen er over 9 år gammel

Denne høna fikk aller flest stemmer i den første uka av "Pimp Din Høne", og stikker av med den første finaleplassen. SEND DITT EGET BIDRAG PÅ MMS MED KODEORD RBHØNERACET TIL 2005

14 år gamle Maren Emilie Haugen fikk flest stemmer i den første uka av konkurransen "Pimp Din Høne". Hun dekorerte høna med HBK-farger og en kledelig sløyfe, og fikk til slutt 34,7 prosent av stemmene. Dermed vinner 14-åringen to losjeplasser og VIP-billetter til kampen mellom HBK og Viking 16. september.

Maren Emilie Haugens bidrag i konkurransen er også det første av i alt fire bidrag som i uke 37 kan stemmes fram som hovedvinner. Hovedvinneren annonserer på storskjerm under HBK - Viking, og vinneren stikker av med en iPad.

Også i uke 34, 35 og 36 skal det kåres en ukesvinner i ringblad.no og HBKs konkurransen "Pimp Din Høne" . Ukevinneren får to losjeplasser og VIP-billetter til HBK-Viking 16. september, og er også med i konkurransen om å vinne en iPad.

MER OM KONKURRANSEN HER

Hver uke kan ringblad.no lesere stemme på sin favoritthøne på denne siden. Avstemningen finner du til høyre på siden. Hønene du kan stemme på kan du se bilde av her.

Både bildegalleriet og avstemningen oppdateres fortløpende ettersom bidrag kommer inn.

SEND DITT BIDRAG PÅ MMS MED KODEORD RBHØNERACET TIL 2005

Hønene til konkurransene kan kjøpes på HBKs hjemmekamper, på HBKårner'n på AKA Arena og på egne stands i Hønefoss.