Eva Weel Skram til Byscenen lørdag

TIL HØNEFOSS: Eva Weel Skram er en populær norsk artist. Lørdag synger hun på Kultursenteret.

TIL HØNEFOSS: Eva Weel Skram er en populær norsk artist. Lørdag synger hun på Kultursenteret.

Artikkelen er over 1 år gammel

Sangeren Eva Wheel Skram har konsert på Byscenen lørdag.

DEL

De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister, og helt siden hun begynte å synge på morsmålet etter deltakelsen i «Hver gang vi møtes», har det gått slag i slag for Sogndalsjenta. Høsten 2018 gir Eva ut sitt aller første norskspråklige album, og skal som seg hør og bør feire med turné!

Høydepunktene til Eva fra de siste årene er mange; «Selmas Sang» var temalåt for NRKs storsatsing Snøfall, og fremføringen av den vakre singelen «Berre la meg vær» på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff publikum rett i hjertet. Hun har spilt for utsolgte hus i Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim og utallige festivaler, og har åpnet øynene til publikum rundt om i landet, som vender tilbake gang på gang.

Singler som «Hold meg» og den aller nyeste «Om du vil» har blitt lagt til rekken av tidligere hits fra «Hver gang vi møtes» og Eva & The Heartmaker, og Eva har annonsert at flere singler kan ventes fra hennes kant utover våren, og på sensommeren slippes hennes først album på norsk.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags