Gå til sidens hovedinnhold

Eva Weel Skram til Byscenen lørdag

Artikkelen er over 2 år gammel

Sangeren Eva Wheel Skram har konsert på Byscenen lørdag.

De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister, og helt siden hun begynte å synge på morsmålet etter deltakelsen i «Hver gang vi møtes», har det gått slag i slag for Sogndalsjenta. Høsten 2018 gir Eva ut sitt aller første norskspråklige album, og skal som seg hør og bør feire med turné!

Høydepunktene til Eva fra de siste årene er mange; «Selmas Sang» var temalåt for NRKs storsatsing Snøfall, og fremføringen av den vakre singelen «Berre la meg vær» på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff publikum rett i hjertet. Hun har spilt for utsolgte hus i Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim og utallige festivaler, og har åpnet øynene til publikum rundt om i landet, som vender tilbake gang på gang.

Singler som «Hold meg» og den aller nyeste «Om du vil» har blitt lagt til rekken av tidligere hits fra «Hver gang vi møtes» og Eva & The Heartmaker, og Eva har annonsert at flere singler kan ventes fra hennes kant utover våren, og på sensommeren slippes hennes først album på norsk.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.