Flott konsert for 20-åring

Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

I 1992 ble det tverrkirkelige tilbudet Joy-Time startet for barn og unge. Lørdag feiret tilbudet 20 år med både seminar og konsert i Ullerål kirke.

DEL

Lørdag feiret Joy-Time 20-årsjubileet med korseminar og flott konsert i Ullerål kirke. Joy-Time er et tverrkirkelige og interkommunalt kristent tilbud til barn og unge.

– Ingrid Erlandsen og Elisabeth Aurdal startet i Filadelfia, men først i 1992 ble det tverrkirkelig, med Erlandsen som den første leder, forteller Solveig Ropstad Skaran. Hun har vært kasserer i samtlige 20 år.

– Og jeg har vært leder i 14 år, forteller Torill Wenche Hovland.

Det vanket blomster og takk til mange frivillige under jubileumskonserten. De åpnet med en film og glimt fra konserter og seminarer gjennom 20 år. De har blant annet hatt besøk av Bjarte Leithaug, GlaVox, Oslo Soul Children, Ivar Skippervold, Lisa og Sofie Børud og Jentegruppa Seven og arrangert lederseminarer og 24Festivalen.

Hedersgjest på jubileumsfesten var barneevangelist Jarle Waldemar. Han reiser Norge rundt og forkynner evangeliet for rundt 10.000 barn årlig gjennom sang og musikk. I Ullerål kirke fikk vi oppleve Waldemars kreative preken, med drama og trylling. Han gir også ut DVD-er, barneCDer, barnebøker, notehefter og singback, som blir flittig brukt i ulike kirker og hjem i hele Norge.

På seminaret og konserten lørdag deltok rundt 50 barn fra flere menigheter, blant annet fra Sentrumkirkens MiniKompagniet og ArtKompaniet, Tyristrand barnegospel og andre som hadde lyst. Etter tre timers øvinger ble det en flott konsert for fullsatt kirke.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags