Gå til sidens hovedinnhold

Gode filmer på kino i høstferien

Artikkelen er over 4 år gammel

Hønefoss kino har mye på programmet i høstferien, både for små og store.

– Det er mange som ønsker seg et kinobesøk i høstferien, så nå ruller vi ut godbitene, sier Jannik Wahlberg på Hønefoss kino.

– Besøket? Nei det er litt væravhengig. Så for å være helt ærlig, håper jeg på litt mer overskyet vær. Likevel bruker ikke været være noen hindring hvis man virkelig har bestemt seg for en film man ønsker å se.

Filmvisningene begynner tidlig på dagen og strekker seg langt utover kvelden. Blant filmene små og store kan glede seg til er alt fra en rallysugen Gråtass-traktor til Kongens Nei.

Her er filmene som går på kino i høstferien:

Absolute Fabulous med Jennifer Saunders og Joanna Lumley, komikerdamene som har gjort stor suksess i beste sendetid på engelsk TV. Det er bare å hente champagnen.

Bridget Jones' baby: Alle gode ting er tre. Ifølge Jannik en film som kanskje retter seg mest mot den kvinnelige del av kinopublikummet.

Don't Breath: Her kommer noe gutta også kommer til å digge, og ifølge Jannik en film der du sitter med åndenød ytterst på kinosetet. Dette er nemlig en film i kategorien grøsser/skrekkfilm/thriller med 15 års aldersgrense.

Gilberts grusomme hevn kan imidlertid sees av barn fra seks år og oppover. Her spiller Simon Hobbel Rosendahl, Gisken Armand, Hannah Dybvand og flere i en film som handler om vennskap og om å tørre å være den man er.

Gråtass gir gass passer for alle, en barnefilm som forteller om den kjente traktoren Gråtass. Denne gang blir han skadet og våkner neste dag som sportsbil.

Kongens Nei har fått fantastiske kritikker og tegner til å bli en av de aller best besøke filmer i Norge denne høsten. – Den har aldersgrense 9 år, og er en film som kan sees og blir likt av mange aldersgrupper, sier Jannik Wahlberg.

Oppdrag Dory er en animasjonsfilm i beste Disney-stil.

Peter og dragen er også animasjonsfilm og et hjertevarmt og fantasifullt familieeventyr.

Snowdon gir ifølge Jannik Wahlberg et spennende innblikk i en svært så aktuell historie, mens

Storkene er en animert barnefilm med formål "å samle flokken".

Magnificent Seven gir deg et tøft western- og actionscenario med storstjernene Chris Pratt, Denzel Washington og Ethan Hawke.

Miss Peregrines Home for Peculiar Children har premiere til helgen.

LES OGSÅ: «Rosemari» har bare en liten pause

Kommentarer til denne saken