Feiret 20 år med vakker sang

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Selv en halvfull Byscenen løftet nesten taket i rungende bifall da Kor SanDra holdt jubileumskonsert søndag.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Gjennom 20 år har dirigentene Hilde Dahlen og Camilla Ossum skapt en arne for odling av sangtalenter i Kor San Dra. Det ble klart under korets 20 års jubileumskonsert på Byscenen søndag.

Til konserten kom tidligere gullstruper i ens ærend fra London. Andre fra Trondheim. Og svært mange av jentene som har tråkket sine barnesko først i StrettoLino og StrettoGrosso, og senere i Kor San Dra, går nå ved musikklinjen ved Ringerike videregående og er på full fart inn i en fremtid som profesjonelle sangere og musikere.

Gåsehudprodusenter

20 fantastiske velutviklede og velklingende stemmer serverte en gnistrende konsert. På repertoaret sto alt fra musikaler til rungende gospelsang og englesang, slik som Gabriellas Song, med solist Monica Sik Holm.

Det ble gjenhør med smakebiter fra de aller største musikalene og de flotteste oppsetninger gjennom 20 år. Ida Roens vakre stemme, med støtte fra alle korister, åpnet med Løvenes Konge.

– I feel pretty, sang de fra West Side Story og publikum var skjønt enige i at de skinte på scenen.

Paradisiske starmakers

Camilla Wiiks stemme låt nydelig i Children of Eden. Det ble besettende danserytmer i musikaler som Fame, med Starmaker, og Hair, med Starshine, til den himmelske og rolige Over the Rainbow. Vakkert og inderlig sunget av solist Ingrid Helene Berg. Flere var a cappella. Tonestøtten fra André Storeng (kapellmester), Dan Johnsen (gitar) Kristian Edvardsen (bass), Finn Håkon Borgi (trommer) og Madeleine Ossum (fiolin) var av samme høye kvalitet.

I det fine været med mye utfart var salen bare halvfull, men tilhørerne løftet nesten taket i rungende bifall.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags