Får synge Pink Floyd

Det var tøffe medlemmer av ArtKompaniet som sang i Bysalen Amfi før vinterferien i fjor. Nå får koret dele Byscenen med det populære tributebandet "The Wall."

Det var tøffe medlemmer av ArtKompaniet som sang i Bysalen Amfi før vinterferien i fjor. Nå får koret dele Byscenen med det populære tributebandet "The Wall." Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

ArtKompaniet trår hjelpende til under tributekonserten "The Wall" på Byscenen.

DEL

21. september braker det løs med en stor hyllest til Pink Floyd.

Involverer lokale kor

Overalt hvor de norske tributemusikerne har spilt, har de trukket veksler på unge sangere som trår til i legendariske «The Wall».

I Hønefoss er det altså ArtKompaniet som får æren.

Komplisert

Tributebandet The Wall har valgt å fordype seg i den kulturelle skatten Pink Floyd har etterlatt seg.

Det er et komplisert terreng med det musikerne betegner som genialitet i hver enkelt tone, hvert ord og hver lille detalj.

Her har hver eneste lyd en mening og kan ikke utelates uten at det går ut over den kunstneriske helheten, mener bandet, som har lagt seg i selen for å høres så autentiske som mulig.

Gode skussmål

Tilbakemeldingene de får, gjør at de håper å ha knekket kodene og at konserten er verdt å oppleve.

Bandet er som prosjekt ganske ferskt, men har rukket å markere seg i markedet med sine så nær opp til Pink Fløyd-versjoner som mulig av «The Dark Side Of The Moon», «Wish You Were Here» og flere legendariske innspillinger.

Med i prosjektet er Petter Selliseth, Bjørn Asbøll, Erik Svendsgård, Idar Eidsaune, Per Kristian Johansen, Ketil Uthaug, Vegard Hauknes Hasfjord og koristene Ann-Lill Grendahl Elshaug, Nina Brovoll og Helle Brusethhaug Bjørnbakk.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags