Rednecks-gjengen inviterer til vinterleker for hele familien

VINTERLEK: Jevnakerparet Kristian og Monica og resten av rednecks-gjengen inviterer til vintermoro på Myrskogen.

VINTERLEK: Jevnakerparet Kristian og Monica og resten av rednecks-gjengen inviterer til vintermoro på Myrskogen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Til helgen blir det aking, skileik, konkurranser og premier på Myrskogen i Jevnaker, når de lokale rødjakkene arrangerer Redneck Winter Games.

DEL

– Her er det fire fantastiske akebakker, flere kilometer med løyper for bortoverski og superfint sted for et sånt familiearrangement, sier tv-aktuelle Rednecks-Kristian Gulheim fra Jevnaker.

Lørdag 17. februar inviterer altså Norske Rednecks til familiedag med aktiviteter, konkurranser og premier for de minste, og voksenaktiviteter som blant annet shotstafett, øl-aking og uformelt lengdehopp for de store.

LES OGSÅ: I ny sesong skal redneck-gjengen på camping

Fest på kvelden

Det loves musikk og moro hele dagen, samt kåring av neste års «Winter Games»-by. Det er lagt opp til aktiviteter for de minste og opp til 17 års alder, før det blir vinterleker for de voksne på ettermiddagen.

Det vil være en deltakeravgift for de voksne, mens barn og unge under 17 år er med gratis, dette for å dekke kostnader som leie av lokaler og lignende. Og har du tenkt å være med på voksenlekene, vær obs på at det vil være 18 års aldersgrense for deltakelse her.

Levende musikk

– Vi legger også til rette for et par bålplasser. Husk å ta med ski, akebrett, og slike ting. Og har du miniski, så ta med de også. Her er det bare fantasien som stopper oss. Vi tar påmeldinga på stedet, sier arrangøren.

Vi avslutter dagen for deltakerne med å gå inn og varme oss med god musikk, servert av Arly Karlsen And Sons til slutt, sier Rednecks-Kristian og ønsker alle som har lyst velkommen.

LES OGSÅ: Nå er det kjempeforhold for skiturer

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags