Rollespillet, som hadde premiere i april, og som skal spilles hver andre lørdag i måneden langt utover høsten, har fått stor oppslutning.

- Vi har faktisk besatt alle rollene til spillet lørdag 8. mai, men det er mulig å melde seg til tjeneste i episode 3 i juni, sier Siv Lundø ved Veien Kulturminnepark.

Tidsreiser

Det er selskapet Tidsreiser som i samarbeid med Veien Kulturminnepark arrangerer det spennende spillet som stadig skal utvikle seg videre, og som har fått barn i alle aldre til å begi seg til Veien og tilbake til jernalderens tidsalder.

Nå lurer truende krefter fra Krokskogen på aktørene. Orkene ble nemlig slått hardt tilbake sist, jutulen ble drept og nye fiender truer gården. En utbrytergruppe av Krokskogens mørkalver er nemlig sett på vei til Veigvin og det går rykter om at de søker en allianse med Orkene.

Magisk

Dessuten har magikerlauget meldt sin ankomst og vil slå seg til ved gården. Ryktene om en hemmelig skatt og gammel makt sprer seg blant folket.

- Vi er veldig godt fornøyd med at dette spillet fenger. Det er en spennende måte å nærme seg historien på, ikke minst fordi aktørene får lov å være med på å utvikle den videre, sier Lundø.