Et musikalsk gourmetmåltid

Four Pleasure: Linda Ludmann, Kristin Hareide, Øystein Hallre, Rolf Erik Gilhuus og trio Loco: Petter Brandsether, Tormod Aune og Bjørn Olav Solberg.

Four Pleasure: Linda Ludmann, Kristin Hareide, Øystein Hallre, Rolf Erik Gilhuus og trio Loco: Petter Brandsether, Tormod Aune og Bjørn Olav Solberg. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Både kjøkkensjefene på Brasserie og Four Pleasure hadde lagt seg i selen for å by på det beste de kunne finne lørdag kveld.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Det var ikke bare maten som smakte i Fengselet lørdag. Det gjorde den musikalske menyen også. For både kjøkkensjefene på Brasserie og Four Pleasure hadde lagt seg i selen for å by på det beste og mest smakfulle de kunne finne.

Tett på gjestene i en fullsatt restaurant og til musikalsk avec i en rettssal som var fylt til randen av matmette tilhørere som fortsatt var sultne på musikalsk øregodt.

Og det fikk de. Til ren nytelse og glede.

Brasseriet vartet opp med variasjoner av tapas, både fra sjø og land og frukthager.

Four Pleasure bød på sinnrike, kreative arrangementer av kjente jazzlåter og evergreens pakket inn i nye fjær, arrangert med fingerspitzgefühl av Øystein Hallre og servert med humor, snert og klanglig eleganse.

Smakebiter ble gitt allerede som mellomretter i restauranten, der sangkvartetten som består av Linda Ludmann, Øystein Hallre, Kristin Hareide og Rolf Erik Gilhuus anstrengte seg til de ytterste for å synge seg tett på bordene. De tok også like godt med seg hele Trio Loco, Bjørn Olav Solberg, Tormod Aune og Petter Brandsether inn mellom scampi og kyllinglår og crème brûlée, og bød på både Real Group i fin tapning, Count Basie og Cornelis Vreeswijk før gjestene hadde begynt på desserten.

Og som musikalsk avec vanket det en sprudlende, velsunget og musikalsk variert konsert med en Funny Valentine, Count Basie i Neil Heftye-arrangement med Hallres touch, romantiske evergreens, crooner-låter, Beatles i spenstige arrangementer og avslutningsvis en opprinnelig saxkvartett, tekstet og omskrevet av Øystein Hallre med et klart budskap:

– Det er bare å booke Four Pleasure igjen.

Og det er det da bare å gjøre!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags