Holeværingen Monica Sik Holm ble invitert til en av Hole kulturskoles sommeravslutninger tirsdag ettermiddag. Etter å ha fått beskjed om eksamen i siste år på videregående skole gikk turen til overraskende og hyggelig prisutdeling i Aleksandergården.

- Multitalent

- Monica er et multitalent og har en stor kapasitet. Hun jobber hardt for sine mål og bryr seg om å formidle musikk til andre. Jeg tror hun nesten alltid holder på med musikk, sa rektor på kulturskolen, Siri Gythfeldt.

Penger til utstyr

En glad stipendiat så ikke noe problem i å få brukt beløpet på utstyr til hjelp i komponeringsarbeid, som er en av mange musikalske aktiviteter hun begår både på skolen og i fritiden.

Står bak Bucuresti

Sik Holm er ikke kun en drømmer, men har vist at hun også gjennomfører ideer på en imponerende måte. Hun står blant annet bak musikalen og storsatsningen Bucuresti. Ofte er hun deltaker på både små og store arrangementer der musikk fremføres.

200 søknader

Norsk Kulturskoleråd og Norsk Tipping står bak Drømmestipendet. For fjerde gang i år er det nå delt ut 100 stipender til enkeltpersoner og grupper under 25 år som ikke er etablerte kunstnere. Hver kommune ble invitert til å innstille én kandidat. Denne gang mottok Drømmestipendet 200 søknader.