Din sone er fri

STORFORNØYD:  Even Tangen Andersen, Anders Kraggerud, Aleksander Nysveen, Glenn Gulbrandsen, Daniel Åsen, Christoffer Stene Krokstad og Elisa Haldorsen var storfornøyd med den nye klubben på åpningskvelden.

STORFORNØYD: Even Tangen Andersen, Anders Kraggerud, Aleksander Nysveen, Glenn Gulbrandsen, Daniel Åsen, Christoffer Stene Krokstad og Elisa Haldorsen var storfornøyd med den nye klubben på åpningskvelden. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Hønefoss-ungdom feiret fredag kveld sin nye frisone.

DEL

Oppvekstsenteret Freezone ble offisielt åpnet fredag, og på kvelden ble nye klubblokaler tatt i bruk.

- Det er kjempebra her - mye finere, sier Anders Kraggerud.

Han sitter ved et nytt kafebord sammen med venner, som er helt enige med ham. Diskoteket i underetasjen ble åpnet i fjor høst. Nå har de unge fått mye større plass over to etasjer.

Multimedia

Midt i lokalet spilles det biljard. Over kafedisken serveres pizza og brus.

- Dette er nesten som en restaurant, synes vennene.

De har ikke selv vært med på å pusse opp lokalene, men andre klubbungdommer har vært aktivt med i dugnadsarbeidet.

Innerst i lokalet er et nytt multimedierom, som allerede er populært. Der spilles fotballspillet "FIFA 09" på Playstation og storskjerm. En interaktiv tavle er også en del av utstyret i rommet.

Klubbleder Stian Høibråten ventet at mellom 100 og 150 ungdommer ville komme innom i løpet av åpningskvelden. Freezone er for unge fra 8. klasse til 19 år.

- Veldig mange av ungdommene som bruker klubben har vært med og hjulpet til med både maling, riving og bygging, sier han.

.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags