Gå til sidens hovedinnhold

Denne høna trenger pynt!

Artikkelen er over 9 år gammel

Kan du pimpe denne høna bedre enn noen andre? Da kan du vinne både en iPad og VIP-plasser på AKA Arena. SEND DITT BIDRAG PÅ MMS MED KODEORD RBHØNERACET TIL 2005

I samarbeid med Hønefoss BK arrangerer må ringblad.no "Pimp Din Høne". Konkurransen går ut på å ta en plastfigur som den på bildet, og så pynte den på et eller annet vis. Om dette gjøres ved å male den, rulle den i tjære og fjær eller ved å strikke klær til den - her er det kun fantasien som setter begrensninger.

Når høna er ferdig pyntet, kan man ta et bilde av den med mobilen. Send så bildet som MMS med kodeord RBHØNERACET til 2005. Husk å få med navn og alder!

Bildene av de pyntede hønene legges fortløpende ut på ringblad.no, og gjennom de neste fire ukene vil det være mulig å stemme på sin favoritthøne fra mandag morgen til søndag kveld. Etter hver endte uke vil den høna som har fått flest stemmer kåres til ukesvinner. Til sist kåres en hovedvinner blant de fire ukesvinnerne.

SEND DITT BIDRAG PÅ MMS MED KODEORD RBHØNERACET TIL 2005

Hovedvinneren vil offentliggjøres på storskjermen på AKA Arena i forbindelse med eliteseriekampen mellom HBK og Viking 16. september. Hovedvinneren vinner i iPad, mens alle de fire ukesvinnerne får losjeplasser og VIP-billetter til kampen HBK-Viking.

"Pimp Din Høne" arrangeres i forbindelse med HBKs storsatsning "Høneracet", som går av stabelen i Hønefoss sentrum 15. september. Både bedrifter og privatpersoner kan nå kjøpe høner til konkurransen, hvor hovedpremien er strøm for 10.000 kroner fra Ringeriks-Kraft. 15. september slippes alle hønene i fossen, og førstehøne til Glatved brygge vinner.

Hønene til begge konkurransene kan kjøpes på HBKs hjemmekamper, på HBKårner'n på AKA Arena og på egne stands i Hønefoss.