Gå til sidens hovedinnhold

Debutskive fra Hønefoss-band

Artikkelen er over 7 år gammel

Førstelåten har fått det interessante navnet «Dollhouse» og fått følge av en musikkvideo. Captain Kill er endelig albumklare. Se musikkvideo nederst i artikkelen!

Bandet er først og fremst en duo, og består av bassist og vokalist Daniel Odda og trommeslager Bjørn Arne Fremstad Karlsen. Iblant får gutta selskap av en gitarist.

– Tidligere i år var vi i Greener Productions i Trondheim og spilte inn albumet som vi har kalt «Vanilla Gorilla», som utgis digitalt 6. november.

Klar med musikkvideo

– Albumet består av ni låter som vi er utrolig fornøyde med, og gleder oss til å presentere for folk, forteller Odda og fortsetter:

– En av låtene vi spilte inn er «Dollhouse», som vi fikk laget en musikkvideo til, og er en smakebit på hvordan albumet høres ut.

– Releasekonserten skjer også 6. november på baren Last Train i Oslo, der har vi med oss et annet Hønefoss-band ved navn Dog of Man.

– Vår plan nå er å spille så mye som mulig, og lage nye låter til nye album, forteller Fremstad Karlsen.

Sjangermessig definerer gutta seg innenfor rock og hardrock, og en våken lytter vil høre at bandet er inspirert av Motorpsycho med en touch av Queens of the Stone Age.

– Det er deilig å være opptatt med det man elsker å drive med. Det kommer mye god musikk fra Hønefoss-band/artister, så det er bare å ta på seg «lytterbrillene» å følge med framover, oppfordrer Odda og Fremstad Karlsen, som for det musikkinteresserte lokalpublikummet er kjente navn.

Satser hardt og bredt

Begge spiller i Anders Dahlbergs faste backingband, The Rusty Gold, og Odda er fast inventar i The Wolves som har gjort flere konserter sammen med hiphop'er Martin «Damien» Bråthen den senere tiden.

– Det er kjempegøy å spille mye, så selv om Captain Kill er det man kanskje kan kalle «hovedbandet» hvor vi lager alle låtene selv, så stopper ikke det oss fra å satse like hardt med Damien & The Wolves og Anders Dahlberg & The Rusty Gold, forteller Odda.

Låten «Dollhouse» ligger allerede ute på youtube.com og soundcloud.com. Anbefales!

Kommentarer til denne saken