Inviterer barn og unge til graffiti-workshop

Her dekorerer han en vegg på Hvelven omsorgssenter. 2. og 3. april inviterer kunstneren Børge Brekke til workshop i Hole.

Her dekorerer han en vegg på Hvelven omsorgssenter. 2. og 3. april inviterer kunstneren Børge Brekke til workshop i Hole. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Går du med en liten graffiti-kunstner i magen? Da har du muligheten til å teste den ut nå.

DEL

Nå inviterer nemlig Hole Artcenter til workshop med kunstneren Børge Brekke.

Mannen som har sprayet kunst både på byens brokar og på veggen i Hvelven Omsorgssenter og som er en av krumtappene når byggeplassen på Brutorget skal forskjønnes i løpet av sommeren. I spissen for barn og unge med sans for å lage morsomme bilder på byggegjerdet.

Den første muligheten til å øve seg, sammen med andre i alderen 13 til 90 år. Og har du lyst, må du handle fort. Det er nemlig plass til bare 15 deltakere.

Workshopen arrangeres lørdag 2. og søndag 3. april.

Kursavgiften inkluderer spraybokser og andre produkter du trenger for å produsere plakater eller plater. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper.

På workshopen gis det innføring i alle typer sprayteknikker, akrylmaling med pumpetusj, påfyllbar tusj og metoder for forskjellige teknikker.

Deltakerne oppfordres til å ta med maleklær, og gjerne noen ekstra rammer eller plater som de ønsker å male på.

Børge Brekke og Hole Artcenter lover to intensive dager. Påmeldingsfristen for workshopen er 25. mars, og her gjelder først til mølla-prinsippet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags