Bokkveld med Lidio og Løland

BOKVENNER: Lidio Dominguez og Ole Jakob Løland er venner og politikerkolleger. Løland skrevet bok om Dominguezs liv, og torsdag inviterer de til bokkveld.

BOKVENNER: Lidio Dominguez og Ole Jakob Løland er venner og politikerkolleger. Løland skrevet bok om Dominguezs liv, og torsdag inviterer de til bokkveld. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Torsdag kveld inviterer Ole Jakob Løland og Lidio Dominguez til bokkveld på Ringerike bibliotek.

DEL

Tidligere i år kom biografien om den politiske flyktningen, teologen, rådgiveren og lokalpolitikeren Lidio Dominguez. Boken er skrevet av ringeriksmannen Ole Jakob Løland.

I tillegg til hovedpersonen i boken "Lidio - en uvanlig historie" og forfatteren deltar et panel bestående av en annen innvandrer, et familiemedlem og to lokalpolitiske motstandere.

- Jeg ønsker å utfordre dem til å si noe om hvordan de har opplevd og oppfattet Lidio, hvilket bilde de har av ham og hvordan dette samsvarer med det bildet jeg gir av ham i boka, sier Løland.

De som deltar er: Ahmad Ghanizadeh, avdelingsdirektør i Arbeids- og Inkluderingsdepartementet; Einar Zwaig (Rødt), kollega fra lokalpolitikken; Ole Johan Andersen (Frp), kollega fra lokalpolitikken og Anne Marit Myrland som er datter av Lidio.

Løland opplyser at programmet blir som følger:

Vi får en kort presentasjon av boka og Lidios personlige historie. Så vil forfatter lese noen utdrag fra boka, og til slutt blir det anledning til å få signert bøker.

- Og de som ikke har anledning til å komme på bokkvelden får en sjanse til. På søndag inviterer Metodistkirken til møte med meg og Lidio. John Bråthen vil spille latinamerikanske toner og Lidio vil intervjues under overskriften "Tilgitt for å tilgi", avslutter Ole Jakob Løland.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags