Gå til sidens hovedinnhold

Blir forsidepike i jenteblad

Artikkelen er over 12 år gammel

Emilie "Voe" Nereng (13) skal pryde forsiden av jentebladet "Julia" i november.

Norges mest kjente blogger for tiden, 13 år gamle Emilie Nereng fra Hønefoss, har på kort tid vært å se i medie flere ganger, både på TV og radio .

LES OGSÅ: Voe på radio

I november blir hun også å se over hele forsiden av jentebladet "Julia".

Denne uken møtte Emilie, som er mest kjent som Voe, en fotograf og en stylist i Oslo, som tok bilder av henne til utgaven av bladet som kommer i butikkene 28. november.

- Det har vært en skikkelig drømmedag! Jeg har nemlig vært på photoshoot med en dyktig fotograf som skulle ta motebilder og coverbilder til jentebladet "Julia". Jeg skal nemlig være coverjente. Jeg skjønner det seriøst ikke selv. It's like a drem come true, skriver Voe i sin blogg.

LES EMILIES BLOGG HER

Emilie har 40.000 daglige lesere, og har danket ut det som i lang tid var Norges mest profilerte blogger, Ida Wulf.

LES OGSÅ: Emilie (13) danker ut Lene Alexandra

Men leserne nøyer seg ikke bare med å lese Voes blogg. De kommenterer blogginnleggene hennes, og sender henne mailer om det hun skriver om. Voe sa til Stål Talsnes da hun besøkte ham i TV2s program Fredag at hun forsøker å svare på så mange av innleggene og mailene hun klarer. Til sammen bruker hun rundt tre timer hver dag på bloggen sin.

På spørsmål om hvorfor så mange leser bloggen hennes, svarer Voe til TV2 at hun tror hun treffer en annen målgruppe en adre bloggere på topplisten til blogg.no.