Pelvis, Padda og Pingla har allerede inntatt brygga og forbereder seg på storinnrykk av små og store fans. De har til og med fått med seg nye medspillere i ensemblet og gleder seg vilt.

Nye på brygga

Håvard Søreide har fått rollen som rumpetrollet Kvikk og Thomas Kvamme Urnes spiller skurken Freddy Frosk. Bror Andersen, som helt siden starten har vært Pelvis, har gitt rollen videre til Eirik Stiksrud, og Bjørnar Reime er tilbake i rollen som Pingla. Therese Knoph Sulland spiller Padda, Edda Djønne Dahl er Kvakk, Monica Sik Holm er Kvekk og Elisabeth Østvang Gundersen er Vingla, drømmedamen til Pingla.

For i år ligger det forelskelse i lufta, og Pingla er klar for å gjøre kur til sin drømmeprinsesse-frosk.

 

«Hopp i det»

TBA satser stort på Rockefroskene og gleder seg over lokale og veldig positive sponsorer og samarbeidspartnere. De er også svært fornøyde med ensemblet på scenen, som alle har lokal tilhørighet

I år er det laget et knippe helt nye låter som både skal brukes i forestillingen og legges ut på Spotify. En av dem, «Hopp i det», synges av Pingla med en gjeng fra Showskolen. Den er skrevet av Jørn Dahl og Guro Helleseter og er allerede sett 11.000 ganger på Facebook.

Trolig en låt som mange vil nynne på etter å ha overvært forestillingen med rockefroskene på Glatved i sommer.

Dette skrev vi om forestillingen i fjor: