Jacobsen vil bli Norges tøffeste kjendis

Disse skal kjempe om å bli Norges tøffeste kjendis i år. Bak fra venstre Siri Kristiansen, Anders Jacobsen, Cathrine Larsåsen, Hans Petter Buraas, Jonas Kinge Bergland, Thomas Ulsrud og Ann Kristin Flatland. Foran fra venstre Erlend Elias, Agnete Kristin Johnsen og Kristin Størmer Steira.

Disse skal kjempe om å bli Norges tøffeste kjendis i år. Bak fra venstre Siri Kristiansen, Anders Jacobsen, Cathrine Larsåsen, Hans Petter Buraas, Jonas Kinge Bergland, Thomas Ulsrud og Ann Kristin Flatland. Foran fra venstre Erlend Elias, Agnete Kristin Johnsen og Kristin Størmer Steira. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Anders Jacobsen er en av deltakerne i neste utgave av "71 grader nord - Norges tøffeste kjendis".

DEL

Innspillingen starter på Lindesnes i dag. Samtidig som han skal komme seg lengst mulig nord i landet - med Nordkapp som mål - er han også å se på TV2, i serien "Best av de beste".

– Jeg har reist mye og vært mye på tur, men jeg har aldri gått toppturer som vi skal ut på nå. Jeg må innrømme at jeg gruer meg til å fryse og til å gå med sekk. Den er jo tung uten noen ting oppi, sier Jacobsen i en pressemelding fra TV Norge.

Forrige sesong av serien ble den mest sette noen sinne, med et snitt på 481.000 seere. Den mest sette episoden hadde 558.000 seere. I årets sesong deltok som kjent vår egen Voe.

Disse skal Jacobsen på tur sammen med: Thomas Ulsrud (curling), Hans Petter «Burre» Buraas (tidligere alpinkjører), Jonas Kinge Bergland (komiker og lege), Erlend Elias Bragstad (stylist), Siri Kristiansen (radioprogramleder og komiker), Agnete Kristin «Aggie» Johnsen (artist), Ann Kristin Flatland (skiskytter), Kristin Størmer Steira (tidligere langrennsløper) og Cathrine Larsåsen (stavhopper).

– Vi er veldig fornøyd med at et så fint knippe kjendiser skal være med på tur. Det er gøy når artister og komikere kjemper både med og mot beintøffe idrettsfolk. I kjent 71 grader nord-stil vil de få bryne seg på ekstremøvelser i vårt langstrakte land. De skal skubbes ut av komfortsonen når vi sender dem avgårde på et knallhardt eventyr, sier programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Eivind Landsverk i pressemeldingen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags