Igjen trollbinder trioen Kristin Bjerkerud, Madeleine Ossum og Håvard Mandt sitt publikum med fantastisk førjulskonsert.

Mandagens konsert i Hole kirke var en stor opplevelse som ga alt hva en kan ønske seg av et variert og en særdeles godt sammensatt julekonsert.

Kristins uanstrengte kraft og innlevelse er en fryd å oppleve. Hennes unike formidlingsevne understreker på en behagelig måte teksten i sangene og gjør det hele komplett. Musikerne Madeleine Ossum og Håvard Mandt står ikke det grann tilbake i kvalitet og prestasjon, og de gjør konserten til en uovertruffen opplevelse. Madeleine sitt fiolinspill er en fryd for øret og må bare oppleves, og Håvard trakterer sine tangenter med sikker hånd.

Det var en godt variert konsert vi fikk oppleve. Fra Vladimir Vavilov sin Ave Maria, som var en virkelig «høydare», til kjente og kjære julesanger i en variert sammensatt medley. Nevnes bør også en forrykende formidling av Carola Heggkvist sin «I natt ble verden ny» som første gang ble spilt inn i Fødselskirken i Betlehem.

Jeg er sikker på at alle gikk hjem etter denne konserten med en god følelse av glede og førjulsstemning. Går det an å oppleve en bedre førjulskonsert? Jeg tror ikke det. Takk.