Gå til sidens hovedinnhold

Koronasmitte hos Postnord – varsler forsinkelser i juleleveransen

Flere ansatte har fått påvist koronasmitte hos Postnord. Nå varsler de at noen julegaver vil bli forsinket som følge av smitteutbruddet.

Totalt 14 av de 240 ansatte ved godsterminalen på Alfaset har testet positivt for covid-19, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Alfaset er sentralen for hele Norge og hjertet og hjernen i Oslo. Det er en kritisk terminal for å få ting levert før jul, sier kommunikasjonsansvarlig Ole A. Hagen i Postnord til TV 2, som omtalte saken først.

Ingen av de smittede er sjåfører eller har vært i kontakt med kunder, men Postnord varsler likevel at smitteutbruddet vil påvirke juleleveransen.

– På grunn av ekstra smitteverntiltak og at noen er i karantene kan det oppstå endringer og forsinkelser i noen leveranser. Det beklager vi sterkt, og ber om forståelse for i denne situasjonen, sier administrerende direktør Robin Olsen i pressemeldingen.

Han understreker samtidig at de etter tett kontakt med bydelsoverlegen i Oslo har bestemt seg for å opprettholde driften ved deres terminaler.

– Vi forsterker våre smitteverntiltak, samtidig som vi gjennomfører hyppig testing. I sum vurderer vi at dette gjør det trygt for våre ansatte å jobbe ved terminalen, sier Olsen.

Kommentarer til denne saken