Gå til sidens hovedinnhold

– Kleivstien har blitt en tragedie

– Dette er ikke turistvennlig, og en tragedie for våre innbyggere som bruker stien daglig for mosjon og rekreasjon, mener Henrik Moen.

Direkte linje

– Jeg støtter innlegget til Sissel Verlo 100 prosent. Kleivstien har blitt en tragedie og er direkte farlig. Den er ikke gangbar i flere partier. Fare for å snuble i større løse steiner og falle på en grovgruset til dels pukket sti. Estetisk er den en tragedie. Har staten ansvaret for dette bør de fjerne grusen umiddelbart. Det er bra ikke sherpaer kommer hit i år. De ville fått sjokk. Jeg anbefaler at et par journalister tar seg en tur og tar noen bilder. Dette er ikke turistvennlig, og en tragedie for våre innbyggere som bruker stien daglig for mosjon og rekreasjon. Her må noe gjøres og vi trenger et større oppslag i avisen vår. Honnør til Sissel som sier ifra. Hilsen fra Henrik Moen.

Her er innlegget fra Sissel Verlo, som sto på trykk i Ringerikes Blad 6. juni:

– Jeg har vært ivrig bruker av Kleivstien opp til Kleivstua i mange år. Slik som den ser ut nå, og antakelig for mange år framover, er bare helt forferdelig. Det er så mye løsgrus at det er livsfarlig å gå der. Noen jeg har snakket med sier at de aldri vil gå der mer. Andre reagerer med vantro når de ser hvordan den har blitt. Man skulle aldri satt i gang denne rehabiliteringen når det trekker ut i langdrag med ferdigstillelse. Muren som sherpaene bygde er fin. Ellers er det bare en stor skuffelse. Fatter ikke at det ikke er gjort ferdig. Snøen forsvant der for lenge siden så nå skulle alt vært på stell. Er ikke interessert i å høre masse bortforklaringer fra de ansvarlige, skriver Sissel Verlo til Direkte linje.

BAKGRUNN:

Endelig er de ferdig med denne veien: – Men her får du ikke kjøre

Les også

Sherpaer fikser Krokkleiva: – Glem nordmenn, vi trengte verdens sterkeste folkeslag!

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no.

Kommentarer til denne saken