Østlandscup har blitt det store i motocross. Der sjåfører i alle aldre og på alle ferdighetsnivåer møtes på startgrind i forskjellige klasser. Det har tidligere vært helt opp mot 350 deltakere fordelt på helgen.

Østlandscup er en serie som blir kjørt på Østlandet med 5–6 løp i løpet av sesongen. Utøvere tar med seg poeng fra hvert løp og det hele avsluttes på siste Østlandscup, da total vinner kåres i hver klasse. Løpet på Jevnaker er det fjerde i rekken i år.

LES OGSÅ: Gull til Jevnaker i Lag-NM

Det er tredje gang klubben vår arrangerer Østlandscup. Noe som krever veldig mange dugnadstimer før, under og etter løpet. Men det er noe vi trives med, når man ser så mange fornøyde mennesker på en helg.

Vi har mange sjåfører, både store og små, som kommer til å kjøre denne helgen. Jevnaker motorklubb har vokst seg nesten dobbelt så stor under koronapandemien. Noe vi også er veldig stolte av i en tid der andre idretter sliter med folk som har meldt seg ut.

Vi har hatt en god dialog med kommuneoverlegen og klart å holde åpent så fort det har latt seg gjøre, på en trygg og sikker måte.