Agilitystevne på Myrskogen

I front Oline 7 år, i bakgrunn stiller Hadeland hundeklubb mannsterke med leder i klubben, Thomas Håkonsløkken fra venstre, Nina Tandberg, Madelen Ulriksen, Ann-Helen Ulriksen, Tonje Godli, Marthe Tretli Brørby. Bak fra høyre: Trine Lill Hamar, Karen Anne Hassel, Katrine Nordbø, Kari-Anita Eriksen, Toril Tangen og Wenche Nordby.

I front Oline 7 år, i bakgrunn stiller Hadeland hundeklubb mannsterke med leder i klubben, Thomas Håkonsløkken fra venstre, Nina Tandberg, Madelen Ulriksen, Ann-Helen Ulriksen, Tonje Godli, Marthe Tretli Brørby. Bak fra høyre: Trine Lill Hamar, Karen Anne Hassel, Katrine Nordbø, Kari-Anita Eriksen, Toril Tangen og Wenche Nordby. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Forleden arrangerte Hadeland hundeklubb sitt første agilitystevne på Myrskogen idrettsplass i Jevnaker kommune.

DEL

Stevnet gikk over to dager og i alt 1000 hunder var påmeldt, fordelt på lørdag og søndag. Hundene konkurrerte sammen med sin fører i agility.

Agility er en hundesport som fokuserer på samspill og samarbeid mellom hund og hundefører i konkurranser som foregår i en løype med forskjellige hindre som hunden skal passere i riktig rekkefølge, med færrest mulig feil, på kortest mulig tid.

Hundeføreren bidrar aktivt med styringskommandoer hunden må følge for å lykkes. For å bli god kreves mye trening, men man kan ha det gøy uansett hvilket nivå man ligger på.

Agility er krevende, både fysisk og mentalt, og for et vellykket resultat er det viktig at du har god kontakt med hunden din og at den hører på deg.

Arrangørene tilbød også overnatting for 30 bobiler og campingvogner i løpet av helgen, så det var full fart fra morgen til kveld.

Bak arrangementet står Hadeland hundeklubb, og de hadde i alt 50 frivillige som bidro til at arrangementet ble en suksess.

De var heldige med været og hadde en flott helg på Myrskogen.

Hadeland hundeklubb hadde mange gode ekvipasjer i aksjon, som tok flere pallplasseringer.

Arrangementet har fått mye ros i etterkant for et flott arrangert agilitystevne. Arrangørene Siv Stoa, Tonje Godli, Marthe Tretli Brørby og Stian Tretli Brørby sier seg godt fornøyde med helgen og takker alle de frivillige for innsatsen.

– Det er moro å arrangere når det kommer så mange gode tilbakemeldinger i etterkant og Hadeland hundeklubb har en fantastisk dugnadsånd. Uten dem hadde det ikke blitt noe av forteller Tonje Godli, sekretær i Hadeland hundeklubb.

Vinnere fra agility klasse 2: Fra venstre: Unni Mork, Svein Tangestuen, Irene Rødelv og på 4. Plass Stian Tretli Brørby.

Vinnere fra agility klasse 2: Fra venstre: Unni Mork, Svein Tangestuen, Irene Rødelv og på 4. Plass Stian Tretli Brørby. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags