Gå til sidens hovedinnhold

Kiwanis Club Ringerike er ferdige med årets siste dugnad!

Som de fleste vel har fått med seg, så er julelysene tent i Hønefoss’ gater nå, og sist lørdag ble også julegranen på Søndre Torg tent, til stor jubel fra alle de feststemte barna som fylte torget den ettermiddagen.

Innsendt:

Barna fra Musikkakademiet underholdt med entusiastisk sang i ventetiden til lysene på treet skulle tennes og julenissen skulle komme.

Lysene i trærne i gatene og over gatene var allerede tent, og som vanlig var det Kiwanis Club Ringerike som hadde sørget for at det var i orden. Det er også Kiwanis som står for belysningen på granen, og det var en viss spenning å spore da nedtellingen begynte – tenningen på riktig tidspunkt har ikke alltid fungert helt som det skulle. Imidlertid gikk det bra denne gangen, og til stor jubel startet man med å gå rundt treet så snart lysene var tent.

Kiwanis kunne da nok en gang kose seg med tanken på at vi med vår innsats hadde gitt et lite bidrag til å glede mange – både barn og voksne.

Nå kan vi sammen med alle andre innbyggere hygge oss i en pyntet by, inntil tiden kommer for å ta det hele ned igjen en gang på nyåret.

LES OGSÅ: – Vi er på jakt etter juletrær

Les også

Endelig kom jula til Hønefoss igjen

Kommentarer til denne saken