Jevnaker tok seg videre til A-sluttspill med seks poeng på tre kamper etter å blant annet å ha vunnet den avgjørende kampen mot Stord. I 32-delsfinalen på Haraløkka ventet Hasle-Løren IL 1 som kom rett fra 2. plass i Dana Cup, hvor de tapte finalen i ekstraomgangene.

– Vi møtte rett og slett et mye bedre lag i dag. Kanskje var vi uheldige med hvem vi møtte, men sånn er fotballen. Vi fikk ut det vi ønsket av Norway Cup med kamper mot nye lag, samt at gutta får henge litt på Ekebergsletta. Dette er første gang vi er med på Norway Cup. Vi skulle egentlig delta i 2020, men da kom pandemien, sier lagets trener, Lars Lafton.

Lenge jevnt

Hønefoss møtte Strømsgodset på Valle Hovin i sin 32-delsfinale. Det var et lag som Hønefoss har spilt uavgjort mot i Interkrets-serien tidligere i år.

Det var lenge jevnt i 32-delsfinalen i Oslo.

– Godset ville vinne litt mer enn oss i dag og da er det greit, sa lagleder Magnus Langstrand. Han var vikarierende trener på cupen.

Uavgjort til pause

Til pause sto det 0–0, men fem minutter ut i 2. omgang sprekker nullen når Godset setter ballen i mål fra fem meter etter et innlegg. Hønefoss fortsetter å presse på, men en feil i bakre rekker sørger for 2–0 til Godset. Hønefoss presser på de siste minuttene, men det ender med exit i Norway Cup for de grønne og hvite.

– Det var en veldig impulshandling at vi meldte oss på Norway Cup etter fire uker ferie. Vi fikk bra matching. Det var også målet. Vi hadde ingen sportslige ambisjoner før vi dro inn til Oslo denne uka, sier Langstrand.