Hilde Brørby Fivelsdal søker stilling som assisterende rådmann i Kongsberg

Tidligere ordfører i Jevnaker kommune, Hilde Brørby Fivelsdal, søker jobb i Kongsberg.

Tidligere ordfører i Jevnaker kommune, Hilde Brørby Fivelsdal, søker jobb i Kongsberg. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Tretten søkere har meldt interesse til jobben som assisterende rådmann i Kongsberg. Stillingen har vært ubesatt siden Petter Naper Hansson gikk av ved utgangen av 2013.

DEL

Her er en rekke kjente navn i styre og stell på Østlandet og noen som ikke er fullt så kjente. Åtte av de 13 er kvinner og fem er følgelig menn.

Dette er søkerne:

Anita Brenden (46), har bakgrunn fra økonomi og admin ved Høgskolen i Buskerud. Hun er daglig leder i selskapet Regnskapsproffen AS i Kongsberg.

Hilde Enget (47) fra Øvre Eiker, søker også jobben, hun er kjent som kommunalråd for helse- og omsorgstjenestene i Kongsberg kommune gjennom en årrekke, og har opptrådt som assisterende rådmann ved flere anledninger.

Hilde Brørby Fivelsdal (46) er en profilert Ap-politiker fra Jevnaker og har jobbet som leder av regionrådet for Hadelands-kommunene.

Viktoria Fjordvaag (32) har blant annet bakgrunn i Møller-konsernet og jobber nå i Møller Synergi med økonomi , hun og har øvrig bakgrunn som selger.

Øydis Jahren (53) hadde en kort opptreden som kommunalsjef for helse og omsorg i Nedre Eiker og har senere arbeidet i Friskvernklinikken i Asker.

Daniel Kadrpour (38) fra Kongsberg har bakgrunn som kurdisk flyktning fra Iran og har fungert som KrFs fylkesleder i Buskerud.

Marius Levendauskas (31) fra Kongsberg, er håndverker i eget snekkerfirma og kommer fra Litauen.

Frode Lindtvedt (43), bor i Svarstad, opprinnelig fra Sandsvær og har fortid som lokalpolitiker for Sp. Jobber i KS som rådgiver for lokaldemokratiske spørsmål.

Ingunn Rese (50) har adresse Spikkestad og er daglig leder ved Asker og Bærum legevakt, hun har fagbakgrunn som sykepleier.

Hanne Winberg (50), er den siste navngitte søkeren på lista. Hun har har adresse Skien, og jobber som økonomisjef i Siljan kommune i Telemark.

I tillegg har tre personer valgt å holde navnet sitt hemmelig. Dette er to menn og en kvinne.

Artikkeltags