Atter en gang er det blitt tømt søppel i naturen i Helgelandsmoen.

Jeg lurer hva som får oppegående mennesker til å etterlate seg søppel overalt. På en gangveg i Helgelandsmoen har noen kastet fra seg kjøkkenbenk, sengebunn mm. Og det bare fire meter fra et skilt oppsatt av grunneier om at det er forbudt å henlegge avfall her. Det er ca. 2–3 km opp til Svendsrud miljøstasjon. Vedkommende har greid å kjøre bil til Helgelandsmoen, og da skulle en formode at han/hun kunne greie å kjøre de resterende km til miljøstasjonen, skriver Harald Bunes fra Røyse.

Ikke akseptabelt!

– «Fylte» kondomer, og annet griseri og søppel som noen, eller et par, har etterlatt seg, etter å ha bedrevet intime fysiske aktiviteter og som slenger dritten igjen ved fiskeplassen ved «Jugarbenken» ved utløpet av Randselva, er under ingen omstendigheter akseptabelt!

Det skriver Terje Bårdseng til Direkte linje.

– Foreldre med barn er daglig nede på plassen for å kose seg sammen med et yrende fugleliv, og som har kommentert dette for meg. Måker- og ender er observert som tror dette griseriet er mat, med mulig tragiske utfall.

– Avholder meg, inntil videre, med å vise bilder fra dette svineriet, da det kan virke frastøtende for dem som ønsker å besøke plassen.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til [email protected]