Jeg følger arbeidet tett | Ordfører Kirsten Orebråten

BRY DEG: - Ikke glem dem som trenger en telefon eller på annen måte en kontakt, sier ordfører i Ringerike, Kirsten Orebråten.

BRY DEG: - Ikke glem dem som trenger en telefon eller på annen måte en kontakt, sier ordfører i Ringerike, Kirsten Orebråten. Foto:

Av
DEL

MeningerDet er helt sikker mange som nå er både er urolige og engstelige på grunn av situasjonen vi er oppe i med korona-smitte. Det er forståelig at mange er det, men det er viktig at vi ikke lar frykten og uroen styre oss.

I Ringerike kommune følger vi situasjonen tett, og det legges til rette for en sikker og forsvarlig drift i tråd med rådene fra helsemyndighetene. Kommunen har satt kriseledelse.

Som ordfører er jeg en del av den kommunale kriseledelsen og følger arbeidet i sektorene tett. Jeg kan forsikre alle om at det arbeidet som gjøres nå, er svært godt.

Vi har en solid organisasjon som er i stand til å håndtere slike utfordringer på en trygg og god måte.

Dugnad mot smitte

Innbyggerne har ingen grunn til å engste seg, men det er en krevende situasjon vi står i. En situasjon som involverer alle innbyggerne og hvor vi er avhengig av at alle tar sin del av ansvaret i en nasjonal dugnad mot smitte.

For det handler om å både begrense smitte og de virkningene dette vil få for samfunnet. Det er viktig at vi alle tar del i denne nasjonale dugnaden.

Vi må alle forholde oss til de retningslinjer som blir gitt og vi må være lojale mot disse.

Bry deg!

Hverdagen vår blir forandret en stund fremover og noen vil få det vanskelig. Det er mange som blir satt i karantene og det blir mange som dermed vil være ensomme.

Ikke bare de i karantene, men de som personer i karantene normalt har kontakt med. Jeg ber dere tenke på disse. Ikke glem de som trenger en telefon eller på annen måte en kontakt. Her kan vi være medmennesker å vise hva samfunnet vårt er bygget opp av.

Vi må også unngå å bidra til å spre frykt. Det betyr at vi må oppføre oss mest mulig normalt, og i tråd med anbefalingene fra myndighetene.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags