Gå til sidens hovedinnhold

Jan Erik Gulbrandsen er nestor i HSK: - En stilig feiring av klubbens 75 år

Artikkelen er over 1 år gammel

Hønefoss Sportsklubb, tidligere Tolpinrud Idrettslag, er 75 år i 2019. I den anledning ble jubilanten feiret med festmarkering på Klækken Hotell. - En stilig feiring, sier Jan Erik Gulbrandsen, som har styrt håndballen i en årrekke, og i dag er leder i hovedstyret.

50 klubbmedlemmer var til stede sammen med innbudte gjester, da Hønefoss Sportsklubb feiret seg selv i anledning av at klubben, som mange også kjenner under navnet Tolpinrud Idrettslag, runder 75 i år.

Det var i sin tid en viss rivalisering mellom Liv, Fossekallen og Tolpinrud om fotballtronen i byen, og det har blitt utkjempet mange harde tak i lokaloppgjørene med lærkula, både i Hønefoss idrettspark og på Tolpinrud.

Håndballsatsing

Hønefoss Sportsklubb er mest kjent for håndball de siste årene, med blant annet spill på nest øverste nivå. Den siste tiden har det imidlertid vært en del utskiftinger, og i 2019 har damelaget tilhold i 3. divisjon, hvor det satses på mye ungt.

Klubben har spilt fotball på ulike nivåer med blant annet opptredener i 3. divisjon, men nå satses det hovedsakelig på lag i yngre klasser.

LES OGSÅ:

Les også

Maren (18) fra Tyristrand fikk en drømmesjanse: – Det kom litt som et sjokk

Stor gavesjekk

Under tilstelningen på Klækken Hotell, var det som seg hør og bør når det feires en anselig alder, taler og gaveoverrekkelser.

Per Inge Bjerkeseter gratulerte på vegne av Hønefoss Sparebank, og dro opp en solid sjekk fra lomma, hvor tallet 10.000 sto!

Gave og lykkønskning vanket det også fra Gro Gulliksen fra Norges Håndballforbund.

Ellers var det gratulasjoner fra Buskerud Fotballkrets, og Hønefoss Ballklubb og Ådal Idrettslag.

Fin markering

– Det var en stilig og hyggelig jubileumsfest. Vi er ingen stor klubb, men vi har en positiv drive i håndballen, selv om vi er inne i et generasjonsskifte, sier leder i Hønefoss Sportsklubbs hovedstyre, Jan Erik Gulbrandsen.

Gulbrandsen har lang fartstid i HSK, og styrte håndballgruppa da damene spilte på nest øverste nivå i Norge.

I tillegg til håndball og fotball har klubben en boksegruppe.

Styret i Hønefoss Sportsklubb i jubileumsåret: Jan Erik Gulbrandsen, Ole Ragnar Dihle, Maria Bomann Friddle, Even Herstad, Heidi Halvorsen, Linda Wangen Heen, Ole Alexander Berg og Lill Heidi Tinholt.

LES OGSÅ:

Les også

Den nye treneren Cato tar med seg datteren til HSK: – Vi kan gjøre det bra

Kommentarer til denne saken